top of page
Brood Brasserie Bakkerij van Toor

Brasserie Bakkerij van Toor: al 30 jaar dé smaakmaker van Rhenen

Brasserie Bakkerij van Toor is inmiddels al ruim 30 jaar een begrip in Rhenen. Sinds 2001 staat Bakkerij van Toor ook wel bekend als Brasserie Bakkerij van Toor. Vijf dagen per week staan wij voor je klaar met ontbijt, luxe belegde broodjes, borrel en meer. Bij Van Toor geniet je van ambachtelijke gerechten in de brasserie, geserveerd op brood uit onze eigen bakkerij. Kwaliteit en ambacht zijn dan ook de kracht van ons bedrijf. 

Onze service

Bij Van Toor bieden we smaakvolle ervaringen voor ieder moment. Begin je dag met een heerlijk ontbijt, geniet van luxe belegde broodjes tijdens de lunch, ontspan met een gezellig borrelmoment, of trakteer jezelf op een onvergetelijke high-tea ervaring.

Ontbijt Brasserie Bakkerij van Toor
Lunch Brasserie Bakkerij van Toor
Borrel Brasserie Bakkerij van Toor
High-tea Brasserie Bakkerij van Toor

Ontbijt

Lunch

Borrel

High-tea

Wij serveren dagelijks tot 11.00u de lekkerste ontbijtgerechten. In ons uitgebreide ontbijtmenu komen verse en smaakvolle opties samen. 

Wij bieden een scala aan luxe belegde broodjes, soepen en salades, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Geniet samen met vrienden en familie van de lekkerste hapjes en drankjes. De perfecte ingrediënten voor een middag ontspanning.

Geniet van een verzameling aan zoete en hartige hapjes, onder het genot van een heerlijk welkomsdrankje en natuurlijk thee. De high-tea is in overleg aan te passen naar smaak. 

Terras Brasserie Bakkerij van Toor

Heerlijk vertoeven op ons terras

Brasserie Bakkerij van Toor is gevestigd in hartje Rhenen. Bij Van Toor voert ontspanning de boventoon. Met ruim voldoende zitplaatsen is onze brasserie een uitnodigende omgeving waar genieten centraal staat. Zodra het weer het toelaat is het ook heerlijk toeven op ons grote terras aan de voor- en zijkant van de zaak. Geniet van het uitzicht over het centrum van het pittoreske Rhenen en op de bekende Cuneratoren.

bottom of page