top of page
Catering Brasserie Bakkerij van Toor

Catering bij Brasserie Bakkerij van Toor

Zowel particulier als zakelijk

Binnenkort iets te vieren? Denk dan aan Brasserie Bakkerij van Toor voor de verzorging van de lekkerste hapjes en drankjes. Wij verzorgen en bezorgen diverse catering mogelijkheden. Van heerlijke hapjes tot warme en koude buffetten en meer, er is van alles mogelijk. Daarnaast biedt Van Toor de mogelijkheid tot het afhuren van de brasserie. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Onze catering service

Catering bij Brasserie Bakkerij van Toor: van borrelplank tot complete buffetten, er is van alles mogelijk. 

Iedere catering is anders, daarom leveren wij bij Van Toor maatwerk in overleg op basis van uw wensen. Nog geen idee voor welke catering optie u wilt gaan? Bekijk hier ons Foodbook en doe uw inspiratie op!

Hapjes borrelplanken Brasserie Bakkerij van Toor
Brunchbuffet lunchbuffet Brasserie Bakkerij van Toor
Warme buffetten Brasserie Bakkerij van Toor
High-tea Brasserie Bakkerij van Toor

Hapjes of borrelplanken

Brunch- of lunchbuffetten

Warme buffetten

High-tea

Denk aan een combinatie van koude en warme hapjes in combinatie met heerlijk mediterraans brood, eventueel geserveerd op verschillende mooi opgemaakte borrelplanken.

Onze brunch- en lunchbuffetten worden geserveerd met heerlijk vers gebakken brood uit onze eigen bakkerij. In de vorm van een broodtafel of netjes geserveerd op grote schalen met verschillende opties voor beleg. 

Denk aan vers bereide soepen, heerlijk gebakken mediterrane broden, of zelfs een stampottenbuffet. In overleg zijn er genoeg mogelijkheden voor onze warme buffetten.

Geniet van een verzameling aan zoete en hartige hapjes, onder het genot van een heerlijk welkomsdrankje en natuurlijk thee. Onze high-tea is in overleg aan te passen naar smaak. 

bottom of page