top of page
Order Online

Sinds 2001 staat Bakkerij van Toor ook wel bekend als Bakkerij & Brasserie van Toor en kunt u normaliter ook heerlijk van onze producten genieten in onze brasserie. Helaas kan dat nu even niet, maar bieden we heel veel gerechten van onze kaart gelukkig ook als take-away mogelijkheid.

Als het weer kan en mag bieden 
wij in onze brasserie plaats aan zo’n 50 personen en zodra het weer het toelaat is het heerlijk toeven op ons grote terras aan de voor- en zijkant van onze zaak. Geniet dan van het uitzicht over het centrum van het pittoreske Rhenen en op de bekende Cuneratoren.

IMG_9971.JPG

Welkom in de gezelligste

huiskamer van Rhenen!

Bestel online

Sourdough Bread
pexels-foodie-factor-539451.jpg

Belegde broodjes en ontbijt

Lunch, soep en warme gerechten

pexels-igor-haritanovich-1695052.jpg

Koffie en thee

harde broodjes.jpg

Over onze bakkerij

Bakkerij van Toor, gevestigd in hartje Rhenen, is al ruim 30 jaar een begrip in de stad. Met een assortiment van ruim 60 verschillende broden en broodjes, staan we voor kwaliteit en diversiteit: elke dag vers uit eigen bakkerij.

Ambachtelijk en creatief zijn kernbegrippen in onze bakkerij. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan desembroden en speltbroden. Zes dagen per week staan wij vanaf 08:30 uur voor u klaar met ambachtelijk en vers gebakken brood en gebak, luxe koffiebroodjes, hartige snacks en belegde broodjes.


Een van onze specialiteiten bestaat uit mediterrane broden waarin verschillende ingrediënten worden gecombineerd. Neem ons Gorgonzola brood: een heerlijk brood van Italiaans ciabatta deeg waarin pittige gorgonzolakaas en pesto worden verwerkt. Of een Toscaans Breekbrood: met bruchettakruiden, olijfolie, pesto en kaas.

IMG_9971.JPG
oven.jpg

Onze brasserie

Sinds 2001 staat Bakkerij van Toor ook wel bekend als Bakkerij & Brasserie van Toor en kunt u ook heerlijk van onze producten genieten in onze brasserie. Kom langs voor een heerlijk kopje “Cook & Boon” koffie of cappuccino, een ontbijt, een lunch of een klein diner.

 

In de Brasserie bieden wij plaats aan zo’n 50 personen en zodra het weer het toelaat is het heerlijk toeven op ons grote terras aan de voor- en zijkant van onze zaak. Geniet van het uitzicht over het centrum van het pittoreske Rhenen en op de bekende Cuneratoren.


Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 uur.

bottom of page